• Kamis, 6 Oktober 2022

Lirik Lagu Ojo Dibandingke dan arti Bahasa Indonesia

- Rabu, 17 Agustus 2022 | 21:38 WIB
Farel Prayoga Sukses Nyanyikan Lagu Ojo Dibandingke di Istana Negara, Berikut Tanggapan Penciptanya
Farel Prayoga Sukses Nyanyikan Lagu Ojo Dibandingke di Istana Negara, Berikut Tanggapan Penciptanya

Orandmaybe.com - Lirik lagu Ojo Dibandingke

Artis: Abah Lala
Album: Ojo Dibandingke
Dirilis: 2022
Genre: Luk Thung

Wong ko ngene, kok dibandhing-bandhingke
Saing-saingke? Ya, mesthi kalah
Tak oyak'a, aku ya ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu

Ku berharap engkau mengerti
Di hati ini hanya ada kamu

Jelas beda yen dibandhingke
Ora ana sing tak pamerke
Aku ra isa yen kon gawe-gawe
Jujur, sak anane

Sapa wonge sing ra lara ati?
Wis ngancani tekan semene
Nanging kabeh ora ana artine
Ra ana ajine

Wong ko ngene, kok dibandhing-bandhingke
Saing-saingke? Ya, mesthi kalah
Tak oyak'a, aku ya ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu

Ku berharap engkau mengerti
Di hati ini hanya ada kamu

Sapa wonge sing ra lara ati? (Hei, hok-heh)
Wis ngancani tekan semene
Nanging kabeh ora ana artine
Ra ana ajine

Halaman:

Editor: Robi Purnomo

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Terpopuler

X